<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?l=en-GB&wl=ETX&id=GTM-K79WJF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Logg innApple, iPad, iPhone og iPod touch er varemerker for Apple Inc. registrert i USA og andre land. App Store er et servicemerke for Apple Inc. Google, Google-logoen, Google Play-logoen og Google-grensesnittet er varemerker eller registrerte varemerker for Google, Inc.


Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Du godtar bruk av informasjonskapsler ved å bli på nettsiden. Finn ut mer om retningslinjene for informasjonskapsler.


ANSVARSFRASKRIVELSE

Informasjonen på nettsiden er ikke rettet mot innbyggere i USA eller for personer under 18 år, og skal ikke distribueres til eller brukes av personer i et land eller jurisdiksjon der slik distribusjon eller bruk strider i mot lokale lover eller forskrifter. Det er ansvaret til de besøkende på dette nettstedet å sikre samsvar med disse betingelsene og alle lokale lover eller forskrifter som de er underlagt. Selv om ETX Capital har gjort alt de kan for å sikre at informasjonen på dette nettstedet er nøyaktig, kan informasjonen her endres, ofte uten forvarsel. Den er kun ment som veiledende, og ETX Capital tar ikke ansvar for nøyaktighet eller noe annet.


Monecor (London) Ltd er medlem av London Stock Exchange. ETX Capital er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority med Financial Services-registreringsnummer 124721. Vennligst merk: Binary opsjoner er ikke et regulert produkt.

Brukervilkår ETX Capital © 2017

De fremmedfinansierte handelsproduktene som er tilgjengelige på dette nettstedet passer ikke for alle. Det er mulig at du kan miste mer enn kontosaldoen. Ikke handle med midler du ikke har råd til å miste, og be om råd hvis du ikke forstår risikoene.

Fremmedfinansiert handel involverer høy risiko. Tapene dine kan overskride innskuddene dine.