Devices

ETX TraderPro


TraderPro-plattformen er utviklet for å gi tradere mer rom til å oppnå ambisjonene sine. Med et større utvalg av markeder og flere nyttige handelsverktøy, er ETX TraderPro det naturlige valget for seriøse tradere.

VERKTØYER I TRADERPRO

TRADERPRO TOOLS

VERKTØYER I TRADERPRO

Hvis du er ute etter å legge til en ny dimensjon i tradingen din, har du kommet til rett sted. Velg mellom et stort utvalg diagrammer og bruk flere ulike tegneverktøy, slik at du kan trekke dine egne trading-konklusjoner. Plattformens funksjoner er lette og forstå, og lar deg åpne produktets diagram og deretter handle med produktet direkte, slik at du ikke taper tid mellom det øyeblikket du bestemmer deg for å handle og når du setter konklusjonen ut i livet.

Du finner verdien per pip for handelen raskt og enkelt, ved hjelp av plattformens pip-beregningsverktøy. Posisjoner handelsavtalekvitteringene på det mest praktiske stedet på skjermen, med trekk-og-slipp-funksjonen i plattformen. Har du en bestemt samling markeder du gjerne vil holde litt bedre øye med? Ikke noe problem – med ETX TraderPro-plattformen kan du opprette spesifikke overvåkningslister. Vil du gjerne finne ut mer om et spesifikt produkt? Trader Pro har en fane for produktinfo, som gir deg langt mer detaljert informasjon om det aktuelle elementet – kun et tastetrykk unna. Dra nytte av alle verktøyene TraderPro-plattformen kan tilby, og oppleve spenningen med svært oppslukende handelsopplevelser.

DIN PLATTFORM: DITT VALG

Vi i ETX vet at hver trader er ute etter en unik opplevelser. Derfor tilbyr ETX TraderPro-plattformen mange muligheter for spesialtilpasning, slik at hver enkelt bruker kan forme plattformen etter egne ønsker og behov.

Make_Platform_your_Own

SMÅ SPREADS

ETX Capital tilbyr et konkurransedyktig utvalg spreads til kundene sine – og de minste av disse finner du på TraderPro-plattformen. For eksempel tilbys tradere under normale markedsforhold en spread på bare 0,7 for EUR/USD og 0,9 for Dollar-Sterling.


FLERE MARKEDER

TraderPro gir deg en større grad av markedstilgang, med flere tusen valgmuligheter tilgjengelige for brukere av plattformen. Velg mellom indekser og aksjer som er tilgjengelige fra en rekke ulike land, myke, energibaserte og metallbaserte handelsvarer, både store og små indekser, og et stort antall ulike aksjer, fra flere ulike steder.


TA TRADERPRO MED DEG

ETX Capital tilbyr alle plattformene sine i mobilformat, slik at du får tilgang til TraderPro-plattformen på Apple- eller Androidtelefoner, og fra nettbrett. Benytt deg av alle funksjonene som er tilgjengelige på PC-versjonen av produktet, pluss at du kan flytte deg fritt rundt mens du handler.


Klikk her for å registrere EXT TraderPro-kontoen din i dag.

Be om vår

Be om vår