Devices

ETX MT4


ETX Capital er glade for å kunne tilby kundene sine en vertsbasert utgave av MetaTrader4-plattformen. Med MT4 kan brukerne handle ved hjelp av automatiske «ekspertrådgivere» og spesialtilpassede indikatorer. Plattformen er svært populær innen finanshandelsbransjen.

AUTOMATISERT TRADING

Tradere kan bruke automatiserte ekspertrådgivere til å følge et sett forhåndsprogrammerte tradinginstrukser, slik at traderen kan lene seg tilbake og la ekspertrådgiverne jobbe automatisk – selv om traderen har muligheten til når som helst å endre de spesifiserte parametrene.

MT4_iPad

FORDELER MED MT4-PLATTFORMEN

Mange andre plattformer lar traderen åpne bare ett diagram om gangen, men med ETX MT4 kan traderen ha flere diagrammer samtidig, slik at du får tilgang til et stort antall samtidig markedsinformasjon. Du oppretter enkelt egne, skreddersydde overvåkningslister – bare trekk og slipp det valgte produktet eller markedet i den valgte overvåkningslisten. Med et stort antall tradingindikatorer tilgjengelig gir MT4-plattformen også traderen tilgang til fordeler som mange andre plattformer ikke har.


MIKRO-LOTS

Selv om MT4-tradere ofte trader med enten vanlige lots eller mini-lots (som er en tidel så stor som vanlige lots), kan de med ETX MT4-plattformen også få tilgang til mikro-lots, som er en tidel så store som mini-lots. Det betyr at ETX MT4-tradere kan handle langt mindre mengder enn mange andre MT4-brukere.


KURSSIKRING MED MT4

Til forskjell fra ETX Capitals andre plattformer, gir ETX MT4 traderen muligheten til å kurssikre handler, slik at risikoen forbundet med en åpen handel minskes, ved at traderen samtidig åpner en andre posisjon (hedge). Dermed kan traderen begrense tapet hvis markedene ikke beveger seg i ønsket retning etter at traderen har valgt den opprinnelige posisjonen.


RASK TRADING MED ETT TASTETRYKK

Du kan korte ned responstiden for handler med ettklikks-handel, som er mulig på MT4 – slik at dagens raske finansmarkeder ikke lar deg bli stående igjen.


MOBIL TRADING

MT4-plattformen finnes i mobilformat, slik at tradere kan handle, uansett hvor de befinner seg. ETX MT4-plattformen kan lastes ned fra Apple- og Android-butikkene.


Vil du registrere en ETX MT4-konto i dag, klikker du her.