Devices

ETX Binary


Binærhandel har virkelig slått an i finansverdenen, og ETX Capital kan tilby kundene våre en spennende og interaktiv binærplattform. Tradere hos ETX Capital får tilgang til et stort utvalg ulike binære opsjoner – inkludert aksjer, handelsvarer, valutapar og indekser – i tillegg til binære opsjoner i en rekke ulike formater, som tradere kan velge mellom.

HANDEL MED BINÆRE OPSJONER: FRA EN DAG TIL ETT MINUTT

Tools_of_the_Trade

HANDEL MED BINÆRE OPSJONER: FRA EN DAG TIL ETT MINUTT

Plattformen gir tradere valget mellom opsjoner på så mye som 24 timer og så lite som 60 sekunder. Med korttidsopsjoner opplever traderen spenningen ved å se posisjonen flytte seg mellom gevinst- og tapsposisjoner etter hvert som utløpstiden kommer nærmere og nærmere. Opsjoner med lengre utløpstid gir traderen enkle valg mellom noe lengre tidsperioder. For eksempel, vil råolje være lavere eller høyere ett døgn fra nå?

UTBETALING OG TAP

Tradere må være oppmerksom på at tap på en handel betyr at du taper 100 % av det investerte beløpet (men ikke et øre mer). Når det gjelder vinnende handler, tilbyr ETX Capital imidlertid en profitt på mellom 65 % og 100 %. Før du inngår en handel på ETX Binary-plattformen, vil du kunne se hva du vil få som profitt dersom handelen lykkes, ved hjelp av plattformens automatiske kalkulatorverktøy.

En annen funksjon på ETX Binary-plattformen er muligheten til å lukke posisjonen tidlig – gjerne midt i handelen – slik at du kan få lavere tap eller gevinst, avhengig av posisjonen på lukketidspunktet. La oss ta et eksempel. La oss si at jeg velger å handle Barclays-aksjer. Plattformen tilbyr for øyeblikket en avkastning på 75 % for vellykkede handler. Det betyr at hvis handelen min lykkes, får jeg tilbake den opprinnelige investeringen, pluss 75 % av det investerte beløpet. Hvis jeg for eksempel tror at Barclays-aksjen vil stige og jeg satser £50 på det, og jeg tar feil, taper jeg 100 % av beløpet på £50. Hvis jeg derimot har rett, får jeg de £50 tilbake, pluss ytterligere 75 % av det investerte beløpet – altså £37,50 – slik at totalgevinsten er £87,50.

I tillegg, hvis jeg vil begrense tapet eller garantere gevinst, kan jeg gjøre det ved å lukke handelen tidlig, ved å godta beløpet jeg tilbys på det tidspunktet, som i stor grad vil avhenge av handelens aktuelle posisjon.

Trade_on_the_Move

TRADE I FARTEN

For de fleste typer trading, men spesielt for binære opsjoner, kan kontinuerlig tilgang til markedene utgjøre forskjellen mellom tap og gevinst. ETX Capitals plattformer er tilgjengelige på iPhone, iPad og Android, så du får tilgang til tradingkontoen din når du måtte ønske.


INTERAKTIV PLATTFORM

Brukere av ETX Binary kan dra nytte av en interaktiv plattform som gjør tradingen til en gøyal og oppslukende aktivitet. Hvert produkt som er tilgjengelig på Binary-plattformen har egen graf, som tydelig viser den forrige bevegelsen for det aktuelle produktet. Når en handel åpnes, vises den åpne handelens posisjon tydelig på grafen, slik at traderen hele tiden kan holde øye med akkurat hvordan handelen ligger an, i forhold til hvor den var da handelen ble startet. Tidsuret viser tydelig hvor mye tid som gjenstår før handelen utgår, mens en graf som viser den åpne posisjonen tydelig indikerer hvilken type opsjon det er snakk om, handelens aktuelle status og beløpet som ville blitt mottatt dersom traderen valgte å avslutte handelen tidlig.


Når ETX Binary har disse fordelene, i tillegg til mange andre, er det ingen grunn til å ikke prøve det selv! Klikk her for å registrere kontoen din i dag.