Opplæring

Hovedarrangement

Emne
Mastering the Binary Option Trading Platform
Når
26 jul 2017  19:00-20:00
Arrangement
Webinar
Hvor
Online
Språk
English
Tilgjengelighet
Available
Mer
 • Seminarer

  Å gi kundene våre skolering, slik at de blir bedre tradere, er veldig viktig for oss. Derfor tilbyr vi seminarer for å hjelpe tradere med alle slags kunnskapsnivåer, fra de som er nye for spread-trading, til tradere som vil vite mer om teknisk analyse, de som vil vite mer om spesifikke markeder, osv. Våre gratis seminarer tilbys av både våre interne eksperter og et uavhengig tradingselskap, slik at alle skoleringsbehovene dine dekkes.

  more
 • Live-webinarer

  For tradere som vil lære mer om trading, men som ikke har mulighet til å komme på seminarene våre, tilbyr vi også online-webinarer som er helt gratis, både live og som opptak. Vi tilbyr et stort utvalg av webinarer. Kom i gang ved å trykke på knappen nedenfor.

  more
 • Trader-kurs

  Det engelskspråklige trader-kurset vårt gir omfattende opplæring både for eksisterende og nye kunder av ETX Capital, og holdes av et anerkjent, uavhengig utdanningsselskap for tradere. Dette åtte timer lange kurset inkluderer en månedlig mentorsamtale, som lar kunder av ETX Capital diskutere eksisterende og fremtidige tradingstrategier. Lignende kurs kan koste over 10 000 kr., men som kunde av ETX Capital får du dette traderkurset helt gratis.

  more
 • Road Shows

  I ETX Capital holder vi road shows verden rundt, og vi setter alltid pris på å møte kunder, partnere og nye kontakter. Finn ut hvor vi holder det neste arrangementet for å komme og møte oss

  more
Filtre
select
select
select

Upcoming events

Be om vår

Be om vår