Derfor bør du velge ETX Capital

dummy text to keep the actual text aligned to the left

Her hos ETX Capital er vi fullt klar over at handlere kan velge mellom et stort antall meglere. Vi har en sunn respekt for konkurrentene våre, og tar dem på alvor. Likevel mener vi at ETX Capital tilbyr handlerne en rekke fordeler konkurrentene vil ha store vanskeligheter med å matche.


ETX strekker seg langt for å tilby kundene en allsidig handelsopplevelse. Er du på utkikk etter opplæringsmuligheter? ETX tilbyr slike muligheter kostnadsfritt for kundene. Er du bekymret for sikkerheten til aktivaene dine? ETX Capitals kontoer har et høyt sikkerhetsnivå. Leter du etter et betydelig utvalg markeder, med gunstige handelsvilkår, god kundestøtte og mobile handelsløsninger? ETX har alt dette, og mye mer.

Be om vår

Be om vår

​Tar hånd om kundene

Har du et spørsmål om handel? Trenger du hjelp? Hos ETX har kundene tilgang til et flerspråklig kundestøtteteam og et støttenettsted med svar på ofte stilte spørsmål på over 15 forskjellige språk.


Hos ETX mener vi at vi kan tilby tradere mange vesentlige fordeler, i tillegg til en lange rekke tjenester. Du kan jo sjekke det ut selv? Søk om en konto hos ETX Capital og opplev handel på ETX Capital-måten.

Små marginer: Mye belåningJo mindre marginene er, desto mindre må det aktuelle markedet bevege seg for å utgjøre forskjellen mellom gevinst og tap. ETX Capital tilbyr små marginer på en rekke ulike produkter;


  • Valuta - margin begynner på 0,7 pips for EUR/USD
  • Aksjer - 0,08 påslag for noen aksjer som en indikasjon
  • Råvarer - minimum spreads som begynner på tre pips
  • Indekser - minimum spreads som begynner på ett pip for visse større indekser

Når man legger til belåningskurser, som er tilgjengelige til 100/1 for mange produkter, med belåning på opptil 200/1 for noen MT4-produkter, mener vi at ETX tilbyr handlere noen potensielt gunstige muligheter. Vær oppmerksom på risikoen også øker om man øker belåningen.

​Trade på farten

Nå for tiden må handlere ha muligheten til å ta eller flytte posisjoner, uansett hvor de måtte befinne seg og uavhengig av om de er på jobb eller ute og farter. Derfor tilbyr ETX et komplett utvalg av handelsapper for mobil, der alle tre handelsplattformene er tilgjengelige for iPhone, iPad og Android.

​​Velg plattform

Hos ETX Capital erkjenner vi at handel kommer i mange ulike former og størrelser. Derfor tilbyr vi handlere å velge mellom tre forskjellige og spesialiserte plattformer der man kan velge den som best passer for sin egen handelsstil;


  • ETX TraderPro - Tilpasningsbare handelsdiagrammer og små marginer gir dyktige handlere muligheten til å ta en vesentlig større risiko for øke den potensielle avkastningen.
  • ETX MT4 - Handlere kan ta med sine egne nedlastede automatiserte «EA-er» (ekspertrådgivere) til den vertsbaserte MT4-plattformen.
  • ETX Binary - ETX Capitals nyeste plattform: handle variable opsjoner med en rekke utløpstider, alt fra en måned og helt ned til et minutt.

 

Kundens sikkerhet for aktiva

ETX Capital er et selskap som er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (finansmyndighetene), og har opprettet prosedyrer spesielt utformet for å sikre kundenes penger. Daglige sikkerhetskontroller sørger for at firmaet har den konstante og tilstrekkelig kapitalen som er fastsatt av myndighetene. Kundens aktiva er dessuten strengt adskilt fra firmaets penger, og oppbevares i investeringsgraderte banker i Storbritannia.

 

Stort utvalg av markeder

Ved å velge ETX Capital som megler får du tilgang til tusenvis av forskjellige markeder å handle på. ETX lar deg handle med verdensomspennende finansindekser, en rekke aksjer, mer enn femti valutapar og et betydelig utvalg av råvarer. Utvid handelshorisonten din med ETX Capital i dag.

Selv med hovedsete i London, tilbyr ETX Capital også lokal støtte i flere ulike land. Hvis du har spesifikke spørsmål, generelle henvendelser eller annen tilbakemelding, vil vi veldig gjerne høre fra deg.