Slik handler du med binære opsjoner


Å handle binære opsjoner er relativt sett enkelt, og et alternativ til å handle indekser, valuta eller handelsvarer. Siden handelen kun krever at traderen forutser hvilket av to forskjellige utfall som vil oppstå, kan dets enkelthet være ideelt for tradere som ser etter enkle valg.


Men i det du velger å starte handel med binære opsjoner, hvor skal du begynne?


Her er en liten pekepinn:

Hvor mye kapital bør jeg plasser på en handel?

Hvor mye kapital bør jeg plasser på en handel?

Binary_Options_How_Much

Hvor mye kapital bør jeg plasser på en handel?

Dette er ofte den første beslutningen en må ta før en starter en binær handelsopsjon. Med binære handelsopsjoner kan du selv velge hvor mye du ønsker å plassere på hver handel. Husk at for hver enkelt handel er det bedre å plassere et lite beløp i forhold til kontostørrelsen din - slik at du ikke mister for mye på en enkelt handel som kan føre til at kontoen går tom hvis markedet plutselig snur mot deg. Jo mer penger du plasserer på handelen, jo mer kan du potensielt vinne, men det kan også resultere i et større tap.

Hvordan velger jeg hvilken posisjon jeg ønsker å ta?

Binary_Options_Which_Way

Hvordan velger jeg hvilken posisjon jeg ønsker å ta?

Det neste trinnet går ut på å bestemme hvorvidt prisen på varen vil øke eller synke innenfor tiden du har angitt (og, hvis du handler med one-touch-opsjoner, hvorvidt de vil øke eller synke i forhold til et gitt nivå). Bruk litt tid hver dag til å lære mer om varen du handler og også bransjene som kan påvirke prisene på varene. Ved å overvåket nyhetssaker, i tillegg til selskapets kunngjøringer og økonomiske rapporter som kan påvirke varen, kan du potensielt fortutsi markedsbevegelsene med større nøyaktighet.

Hvor lenge kan jeg holde handelen åpen?

Binary_Options_How_Long

Hvor lenge kan jeg holde handelen åpen?

ETX Capital tilbyr binære opsjoner over kort og lang tid, så du kan velge det tidsperspektivet som passer best for din trading stil. Du kan ta posisjoner som varierer i størrelse fra 60 sekunder til en time, eller én dag - avhengig av hva som fungerer best for deg. De som ønsker spenningen ved korttidshandel, kan gå for 60 sekunder til en time, mens de som heller søker en langtidshandel kan fokusere mer på dagshandler.

Traderne vil ofte få muligheten til å avslutte handelen tidligere enn den offisielle utløpsfristen. Alternativt kan tradere noen ganger kunne utvide handelstiden, ved å la den være åpen lenger.


Binære opsjoner er ikke regulert av Financial Conduct Authority

Be om vår

Be om vår